Robert Pauletić danas je objavio status na Facebooku, a u kojem se dotiče Ursule von der Leyen, LGBT prava i Andreja Plenkovića.

Evo što je napisao.

“Ursula von der Leyen, predsjednica Europske komisije i velika prijateljica Andreja Plenkovića, prijeti Poljskoj zbog toga što su Poljaci uveli “zone slobodne od LGBT ideologije” i najavljuje… što? Da će Europska komisija donijeti novu strategiju za jačanje LGBT prava!
Nema sumnje da i Andrej Plenković dijeli mišljenje svoje prijateljice Ursule, koja je očito zastupnica ideje o agresivnom nametanju homoseksualnih sklonosti, te pristalica nasilnih zahtjeva za omogućavanje istospolnog braka i posvajanje djece od homoseksualnih parova.
Moje pitanje: odakle Ursulinoj “partiji” drskost da se naziva Kršćansko-demokratskom unijom? Kakva je to demokršćanka? I odakle, uostalom, njenom stranačkom kolegi Plenkoviću (oboje su u Europskoj pučkoj stranci) drskost da sebe i svoju stranku HDZ naziva desnicom?! Plenkovićev mentalni sklop koji nameće HDZ-u i Hrvatskoj prema uputama iz Europe je, naime, znatno ljevije od centra! Nije ni čudo da je Plenković preuzeo glasove SDP-a na prošlim parlamentarnim izborima. On misli isto kao i ljevičari.”


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime