Navijači Hajduka na Rivi skinuli dres simpatizeru Evertona

Britanski mediji već su izvijestili o neugodnostima koje su navijači Evertona doživjeli u Splitu, spominjalo se čak i da je jedan dobio bocom u glavu pa smo provjerili kod splitske policije što su zabilježili od navedenog.
Pokazalo se točnim da je jedan navijač ostao bez dresa nasred Rive.
55-godišnji državljanin Velike Britanije prijavio je, naime, policiji da su mu oko 14 sati na Rivi prišla četvorica mladića i zatražila od njega da skine dres Evertona, što je i napravio, piše Index.
Splitskoj policiji kazao je da ga nisu vrijeđali i da mu osim dresa ništa nisu uzeli. Bilo mu je čudno što ne može hodati po Splitu u dresu kluba za koji navija i koji u četvrtak na Poljudu igra protiv Hajduka u play-offu Europske lige.

Policija stigla u restoran, Britanci se nisu požalili na napad

 Policija je provjeravala i novinarski upit o remećenju reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu na Firulama, o čemu dotad nisu ništa znali. Kada su došli u objekt, zatekli su grupu britanskih državljana. Nisu im rekli da su napadnuti, niti da je netko trebao zatražiti liječničku pomoć. Policajci nisu utvrdili da je bilo ikakvog remećenja reda i mira, javlja Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0