NAVIJAČ EVERTONA ZAVRŠIO U BOLNICI Navijački sukob u Splitu: Englezi se od napadača sklonili u banku

Donosimo ekskluzivne fotografije i video

S približavanjem večerašnje uzvratne play-off utakmice Europske lige između Hajduka i Evertona rastu tenzije među navijačima na ulicama Splita.


Incident između jedne skupine Torcide i skupine engleskih navijača dogodila se oko 12 sati i 45 minuta u ulici Domovinskog rata, ispred Raiffeisen banke.

Kako doznajemo od očevidaca, na ulici je nastala tučnjava dviju navijačkih skupina, a onda su Englezi zaklon potražili u hodniku banke, gdje se tuča nastavila. Tada je jedan zaposlenik banke stisnuo alarm, a domaći navijači su potom pobjegli. U roku od nekoliko minuta na mjesto incidenta stigla je interventna policija.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/349397058814903/” bottom=”30″]

Kako se može vidjeti na ekskluzivnoj snimci, na mjesto događaja je stigla i Hitna pomoć koja je u KBC Split prebacila jednog navijača Evertona.

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili iz KBC-a Split, engleski navijač nije ozlijeđen u sukobu već je zatražio liječničku pomoć zbog stanja šoka.


Incident nam je potvrdila Sanja Nazlić iz odnosa s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

– Iza 12 sati i 30 minuta zabilježili smo narušavanje reda i mira u ulici Domovinskog rata u Splitu u neposrednoj blizini Raiffeisen banke. U tijeku je policijsko postupanje nakon kojega bi trebale biti jasnije okolnosti samog događaja.Doznajemo i da je policija uhitila trojicu nakon napada.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0