NASTAVLJAJU SE PLJAČKE DILJEM OBALE: Kradu se mobiteli, novčanici, dronovi,parfemi…

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su četiri teške krađe i dvanaest krađa.

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su četiri teške krađe i dvanaest krađa te dvadeset i dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško, tri su lakše ozlijeđene, a pet je osoba zadobilo neutvrđene ozljede.


Jučer, u Starigradu, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu 39-godišnjaka te otuđio tablet i razne artikle ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.
Jučer, na Putu Plovanije u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna, dok je na odmorištu na autocesti A-1, nepoznati je počinitelj provalio u kamp kućicu u vlasništvu nizozemskog državljanina te otuđio nekoliko tisuća kuna i dokumente.

Jučer, u Sukošanu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu poljskog državljanina te otuđio novčanik s dokumentima i nekoliko stotina kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U protekla dva dana, u Zatonu, u Ulici akcije Maslenice i na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili osam novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti 20-ak tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U nedjelju, u parfumeriji u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U subotu, na parkingu u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz automobila u vlasništvu 48-godišnjaka otuđio dron vrijedan nekoliko tisuća kuna.


U ponedjeljak, u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz mobilne kućice koju koristi talijanski državljanin otuđio nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Bibinjskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 22-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0