Klub Zona nastavlja s besplatnim programom događanja namijenjenih kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih. U četvrtak, 24. rujna, u 18:30 održat će se Radionica reciklaže tkanine, a rezervacije mjesta su na klubzona.net.

– U okolnostima pandemije, mladi imaju još manje prilika za kvalitetno provođenje slobodnog vremena pa u Klubu Zona, unatoč financijskim izazovima, nastojimo ponuditi što bogatiji besplatan program. Od sredine rujna realizirana je već jedna kreativna radionica, Radionica oslikavanja tkanine, održan je otvoreni šahovski turnir s kojim je počela nova sezona Šahovskih popodneva subotom, a sa Biciklopopravljaonicom smo gostovali na otoku Visu.

Prije novih radionica, edukacija, izložbi i tematskih druženja u listopadu, do kraja rujna započet će i nova sezona Večeri modernih društvenih igara te će se održati i još jedna splitska Biciklopopravljaonica. Na Radionici reciklaže tkanine sudionici će učiti o tehnici paljenja tkanine i osnovama šivanja, što su korisna znanja kada starim predmetima i materijalima želimo dati novi smisao i namjenu – objašnjava Goran Biličić, voditelj Kluba Zona, ističući da se sva događanja održavaju uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.

 
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime