Čistoća: Naš djelatnik nije istresao sumnjivi mulj, filter je sadržavao isključivo zemlju s Rive

"Radi se o filteru koji skuplja prašinu sa šetnice, uglavnom je riječ o zemlji koja se ispadne iz pitara"

Jutros nam je čitatelj poslao video snimku na kojoj se vidi kako vozač vozila koji čisti splitski Rivu istresa sadržaj filtera u zelenilo.


To je razljutilo našeg čitatelja koji tvrdi da se radi o smrdljivom mulju, no drugačije informacije stižu iz Čistoće. Direktor Miroslav Delić pojasnio nam je da se ne radi o problematičnom sadržaju, nego o prašini kojega je filter povukao.

– Ne radi se o filteru koji sadrži mulj, ulje ili bilo kakvu štetu stvar, već o sasvim drugoj stvari. Radi se o stroju koji radi na Rivi. Dok je radnik obavljao svoje uobičajene djelatnosti na Rivi, na vozilu se upalio indikator u kabini koji signalizira da nešto nije u redu s filterom, a on je manji od kilograma.

Radi se o filteru koji skuplja prašinu sa šetnice, uglavnom je riječ o zemlji koja se ispadne iz pitara dok poslove obavljaju djelatnici Parkova i nasada pa mi to pokupimo. Naš djelatnik je izvadio filter, a zemlja je bila ovlažena, on je tu zemlju samo istresao natrag u zelenilo. Dakle, ne radi se o mulju ili bilo čemu problematičnom – kazao nam je direktor Čistoće.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime