U vikendu koji je pred nama u Jokeru se priprema najzabavniji dječji karneval uz primamljivi fond nagrada za najmaske koji između ostalog uključuje i proslavu rođendana u igraonici Jokerland. A kako je bilo na proteklom Vikendu transformera i superjunaka pogledajte u našoj fotogaleriji.

Najdraži vikendi za mališane vratili su se u Joker – svaka subota i nedjelja u veljači u Jokeru prolazi u znaku nezaboravne zabave, jer veljača je uvijek zabavan mjesec za svih, a posebice za najmlađe!

Nakon vikenda u kojem se u Jokeru slavila ljubav i u kojem su mališani svojim porukama ljubavi dekorirali korner za zaljubljene, proteklog vikenda su Jokerom vladali pravi superjunaci i mališanima omiljeni transformeri. Iron Man, Bumblebee, Stinger i Batman koje je u Joker doveo tim animatora Tvornice Sreće osigurali su nezaboravan provod za najmlađe, a priliku da se fotografiraju sa svojim omiljenim transformerom imali su svi koji su se protekle subote I nedjelje pridružili Jokerovoj VikenDici.

Za nadolazeći vikend u Jokeru se priprema još jedna nezaboravna zabava – veseli dječji Karneval! Tako će mališani moći sudjelovati u radionicama izrade maski i facepaintingu ove subote 22.2. od 11 do 13 i 17 do 19 sati, ali i u nedjelju 23.2. od 11 do 13 sati, dok je za poslijepodnevni nedjeljni program najavljen pravi tulum pod maskama u 17 sati uz animaciju Smiješne avanture Poca i Loca, cirkusku predstavu, mini disco i zabavne igre.

Iz Jokera pozivaju sve mališane do ove nedjelje poslijepodne dođu maskirani u što većem broju, jer najmaske čekaju najbolje nagrade – glavna nagrada je proslava rođendana u Jokerland igraonici, a tu su još i poklon bon Replay&sons u vrijednosti 500 kn i bon najdraže knjižare Hoću knjigu u iznosu 300 kn.


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime