Tijekom današnjih iskopnih radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda došlo je do puknuća cijevi zbog čega su bez vode ostali stanovnici ulica Vojka Krstulovića, dio Uskočke i Dubrovačke na brojevima 3 i 5. Kako doznajemo, radi se o prvoj rekonstrukciji nakon približno pola stoljeća!

Djelatnici Vodovoda i kanalizacije Split (VIK) su na terenu, građanima je osigurana cisterna s pitkom vodom u Krstulovićevoj ulici, a završetak radova i uspostava redovite vodoopskrbe očekuje se kroz kasne popodnevne sate.

Radovi koji su u tijeku u tom dijelu Splita dio su projekta najavljene rekonstrukcije vodoopskrbnih cjevovoda na području grada Splita. U Ulici Vojka Krstulovića postavljaju se dvije nove cijevi, dok će se u drugoj fazi, u koju će biti uključeni i HEP i T-Com, raditi zamjena dva vodoopskrba cjevovoda. Radovi na rekonstrukciji vodoopskrbe u Krstulovićevoj podijeljeni su u faze: prva od Dubrovačke do Mitničke, druga od Mitničke do Uskočke i treća od Uskočke do Osječke ulice.

Tijekom izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog sustava, mogući su kratkotrajni prekidi vodoopskrbe potrošača o čemu će se građane prethodno informirati putem web strance VIK-a i lokalnih medija.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime