Nakon duže vremena novooboljeli u Splitsko-dalmatinskoj županiji, ukupno u Hrvatskoj tri nova slučaja

Posljednja 24 sata testirano je 186 osoba

U posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja pa je do sada ukupno zabilježeno 2.258 pozitivnih osoba na virus Covid-19. Dvije novooboljele osobe su iz Grada Zagreba te jedna iz Splitsko-dalmatinske županije. Dosad se oporavila 2.141 osoba. Preminulo je stotinu i sedam osoba. Još je 10 osoba na liječenju.


Trenutno je potvrđeno ukupno 2.258 osoba zaraženih koronavirusom i u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja.

2.141 osoba se oporavila. Nema pacijenata na respiratoru.

Preminulo je stotinu i sedam osoba.

Dosad je testirano ukupno 70.712 osoba, a u posljednja 24 sata njih 186.

“Prema izvješću NZJZ – a Splitsko dalmatinske županije od ukupno 42 obrađena testa sa područja Splitsko dalmatinske županije obrađena u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo SDŽ svi obrađeni testovi su negativni na Covid 19 infekciju. Od dijela obrađenih testova na klinici Fran Mihaljević u Zagrebu, pozitivna na Covid infekciju je jedna muška osoba sa prijavljenim mjestom prebivališta u gradu Splitu, nastanjena u Zagrebu. Osoba je po dolasku iz inozemstva testirana na covid infekciju te je njegov nalaz pozitivan” – izvijestio je Stožer Splitsko-dalmatinske županije.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime