Najveća IT konferencija u Splitu ponovno okuplja hrvatsku IT zajednicu i nudi brojne prilike, a jedna od njih je i zaposlenje

Konferencija će četvrtu godinu zaredom okupiti najbolje hrvatske IT tvrtke, vrhunske predavače i talentirane IT-jevce, a obilježit će je zanimljiva predavanja, radionice i izložbeni prostor tvrtki.

DUMP Udruga mladih programera u suradnji s tvrtkom Rimac Automobili organizira jednu od najvećih IT konferencija na ovim prostorima, DUMP Days. Konferencija će četvrtu godinu zaredom okupiti najbolje hrvatske IT tvrtke, vrhunske predavače i talentirane IT-jevce, a obilježit će je zanimljiva predavanja, radionice i izložbeni prostor tvrtki. Vrata konferencije otvorena su svim zainteresiranima 17. i 18. svibnja na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.


DUMP Days, jedna od najvećih IT konferencija na ovim prostorima, održat će se 17. i 18. svibnja na splitskom FESB-u, kada će obuhvatiti relevantne teme iz svijeta programiranja, dizajna, marketinga i poduzetništva. Riječ je o događaju koji će četvrtu godinu zaredom okupiti i povezati studente i zainteresirane IT-jevce s jednima od najistaknutijih hrvatskih IT tvrtki i vrhunskim predavačima. DUMP Udruga mladih programera, organizator konferencije, u suradnji s Rimac Automobilima obećava konferenciju bogatu sadržajem koji za cilj ima upoznati mlade s aktualnim tehnologijama te zanimanjima i mogućnostima koje im se nude u tehnološkom svijetu.

Glavni program konferencije činit će preko 20 predavanja, panel rasprava i radionica stručnjaka koji će predstaviti najnovije IT trendove i tehnologije, a bavit će se temama poput autonomnih vozila, postojanja mjesta u oglašavanju za IT-jevce te pitanja treba li se upustiti u poduzetništvo. Oni malo hrabriji moći će se okušati u kratkim jedan na jedan razgovorima s poslodavcima i vidjeti iz prve ruke koja su znanja i vještine potrebni da bi pronašli posao u IT-ju. Uz sve navedeno, posjetitelji će moći prošetati i izložbenim prostorima tvrtki koje će prikazati dio svoje poslovne kulture i kako izgleda biti dio njihovog tima. Svake godine izložbeni prostori tvrtki budu sve originalniji i kreativniji, tako da VR, sumo borbe i tehnološka alka nisu stran prizor.

“Htjeli smo na jednom mjestu okupiti najistaknutije IT tvrtke u Hrvatskoj i upoznati ih sa svojim budućim zaposlenicima. Na konferenciji nema životopisa i motivacijskih pisama, već svi zainteresirani mogu u opuštenoj atmosferi pričati s predstavnicima tvrtki i saznati iz prve ruke što je potrebno kako bi se uspjelo u IT sektoru.” – rekao je Krešimir Čondić, jedan od organizatora konferencije.

U organizaciji konferencije DUMP je dobio pomoć i podršku velikog broja IT tvrtki iz cijele države. Među njima se ističu Rimac Automobili čija priča o uspješnom globalnom poslovanju sa sjedištem u Hrvatskoj ide rame uz rame s vrijednostima koje konferencija predstavlja i promovira. Doprinos organizaciji dale su i tvrtke Ericsson Nikola Tesla, ExtensionEngine, Hattrick i brojne druge koje žele graditi i jačati našu IT zajednicu.

Vrata konferencije bit će otvorena za sve zainteresirane. Registracije za dobivanje akreditacije su dostupne na web stranici konferencije (days.dump.hr), ali se možete registrirati i na ulazu konferencije. Više informacija, osim na službenoj, možete pronaći i na njenoj Facebook stranici.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime