NAJVEĆA FILMSKA PRODUKCIJA IKAD U HRVATSKOJ Na Vis stižu Meryl Streep i Pierce Brosnan

Na Vis sljedećih nekoliko dana stižu velike filmske zvijezde, među kojima Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried i Colin Firth

Na otoku Visu osjeća se dolazak Hollywooda! Posljednje priprema za snimanje nastavka hit filma “Mamma mia” su u tijeku, a Vis uz dana u dan sve više poprima obrise grčkog otoka Kalokairi.


Glavna je to tema na otoku već tjednima, a Višani se nadaju da će ovaj film izrazito donijeti popularnosti njihovog otoka kao destinacije. Ipak, neki smatraju da bi potencijalni turistički bum mogao donijeti probleme s obzirom na ograničene viške turističke kapacitete.

S obzirom na to da su mještani i osobe uključene na bilo koji način u organizaciju snimanja filma morali potpisati ugovore o tajnosti, za sada informacije o snimanju izlaze na kapaljku.

Na Vis sljedećih nekoliko dana stižu velike filmske zvijezde, među kojima Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried i Colin Firth.

Snimanje filma “Mamma Mia: Here We Go Again!” nije samo u fokusu otočana, već i svjetskih medija. Daily Mail i londonski Times već naveliko izvještavaju o snimanju filma.


Pristup uvali na kojoj će se snimati veći dio filma u blokadi je i s morske i kopnene strane.

– Presretni smo da su američki producenti prepoznali baš naš otok kao otok čuvane prirodne i kulturne baštine – rekla je za RTL gradonačelnica Komiže Tonka Ivčević.U snimanje filma diljem otoka Visa bit će uključeno oko 700 ljudi, od čega i velik broj domaćih statista, a to je najskuplja i najveća strana filmska produkcija ikada u Hrvatskoj.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0