Službeno su svoja vrata otvorila udruženim modnim snagama dva jaka trendovska branda:  NAF NAF i IMPERIAL na jednom mjestu. Njihova kombinacija garantira da ćete pronaći unikatne i drugačije modne komade i za red carpet i svakodnevne prilike.

IMPERIAL spaja nespojivo, eksperimentira i kombinira različite stilove i materijale. Sjajno i mat. Polazište su boje koje postaju teme kolekcija, raščlanjene i pomiješane prema prilikama i ličnosti IMPERIAL žene.
Trend setterica Ive Ive kojoj je Imperial spas za red carpet, u skladu sa svojoj osobnošću izabrala je crvenu haljinu.

Žanamarie Lalić oduševljenja je toplim teddy kaputom u crvenoj boji iz nove IMPERIAL kolekcije koja fashionisticama nudi bogat izbor boja i modela. Pjevačica je na partyu blistala u trendy haljini animal uzorka, a poseban touch cijelom stajlingu dale su kožne gležnjače .

NAF NAF je već poznati izbor za moderan i urbani izgled omiljen zbog svojih kolekcija svečanih i svakodnevnih haljina te velikog izbora kožnatih jakni.

„Naf Naf je francuska marka rođena u Parizu prije 45 godina. Izbor imena marke rezultat je šale između dvojice osnivača, a odnosi se na Disneyevu priču “Tri praščića”. Naf Naf je bio smiješno i pametno prase koje je spasilo svoju braću. Danas su naše vrijednosti usklađene s ovom pričom, a to su: životna radost, razigrani duh, ozbiljan brand koji sebe ne shvaća previše ozbiljno.

Naf je od svog stvaranja donio izuzetan novi ton u svijetu mode: ženstvenost s modernom i pozitivnom filozofijom; naša originalna odjeća omogućuje ženama da se igraju sa svim stilovima, u svim prilikama, u svom svakodnevnom životu.  Ne govorimo o godinama, nego razmišljamo o stavu: životnoj radosti, jednostavnosti, blistavoj ženstvenosti s malim dodirom otkačenosti. Želimo učiniti žene ponosnima. Ne mislimo na arogantnost, već je to samopouzdanje u sebe i svoje sposobnosti. i mogućnost življenja u potpunosti u ovom trenutku.“  izjavila je Helene Coutaz-Repland, Naf Naf menadžer za internacionalno poslovanje.

Uz francuske delicije i chic atmosferu super se je zabavljala i Maja Bajamić koja je zasjala u Naf Naf kombinaciji karirane duge haljine i crne kožne jakne, u kojoj je izvela svoju pjesmu “Nešto”.

Naf Naf & Imperial prodavaonica će sigurno biti neizostavna shopping destinacija u Splitu.

Pripremite se i vi za najčarobniji dio godine s bezbroj odvažnih IMPERIAL i NAF NAF kombinacija u novoj prodavaonici na prvom katu Joker centra u Splitu.

Društvene mreže:

Facebook  i  Instagram

Prodajna mjesta: 

Ilica 8, Zagreb

Avenija Dubrovnik 16, 10020, Zagreb – Avenue Mall

Špire Brusine 2, Zadar

Nikole Tesle 2, Dubrovnik

Ul.Sergijevaca 37, Pula

Koblerov trg 1, Rijeka

Put Brodarice 6, Split – Joker MallKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime