Na mjestu uhićenja Tonka Vilibića građani ostavili poruku: “Vjerujemo u jednoroge, zmajeve, milicijska izvješća. ACAB”

Stručni tim Ravnateljstva policije nije pronašao greške u postupanju policajaca koji su privodili 24-godišnjeg Splićanina, no svjedoci tvrde kako su policajci bacili Tonka sa zidića i pretukli ga

Na mjestu uhićenja 24-godišnjeg Tonka Vilibića koji je umro tijekom policijske intervencije osvanula su jutros dva grafita s uvredljivim porukama policiji. Upaljena su i dva lampiona te ostavljena poruka: “Vjerujemo u jednoroge, zmajeve, milicijska izvješća. ACAB”, piše Index.


Na gornjem zidiću napisano je: “Gotova je Ultra, no ´ko nas to truje, jer izgorilo je sve…. Dok treći policijski službenik ne postoji, zar ne!?”

“Iz udobnih fotelja zbog punog šupka eura radite spinove, majku vam jebemo četničku jer ubijate hrvatske sinove. ACAB. T.V. (24) R.I.P.”, piše na donjem zidiću.

To je očito reakcija na jučerašnje policijsko priopćenje u kojemu stoji da stručni tim Ravnateljstva policije nije pronašao greške u postupanju policajaca koji su privodili 24-godišnjeg Splićanina Tonka Vilibića.

Obdukcija je pokazala da se Vilibić ugušio jer mu je u dušniku zapeo paketić sa 6 grama marihuane. Ogrebotine na koljenima i laktovima zadobio je tijekom pada sa zidića i prilikom vezivanja, kazao nam je glavni ravnatelj policije. No, svjedoci tvrde kako su policajci bacili Tonka sa zidića i pretukli ga, piše Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0