Nešto prije 16 sati na zagrebačkom groblju Miroševac počeo je pokop pet žrtava Igora Nađa.

Pokopani su članovi obitelji Tojagić: Josipa Tojagić, roditelji Dragomir i Filjka Tojagić, Maja Tojagić i njen sin Paulo.

Podsjetimo, u novozagrebačkom naselju Kajzerica u četvrtak navečer dogodilo se šesterostruko ubojstvo. Preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena. Ubojica je Igor Nađ, Majin partner i otac djeteta koje je jedino preživjelo. Osim članova obitelji Tojagić, ubijen je i Davor Paušak s kojim je Josipa bila u vezi.

Nakon nekoliko sati bijega, ubojica Igor Nađ je izvršio samoubojstvo. Na groblju Miroševac danas poslijepodne okupilo se više stotina ljudi.1 KOMENTAR

 1. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas i obrate se pouzdanoj kompaniji koja se brine za vaše potrebe financiranja. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti isplatiti uzimajući u obzir trenutnu financijsku situaciju i zatim postavite vaš roditelj za otplatu kredita na odgovarajući način da odgovara vašim potrebama. , Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: BOZANATOPALOVIC1@GMAIL.COM

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime