Nešto prije 16 sati na zagrebačkom groblju Miroševac počeo je pokop pet žrtava Igora Nađa.

Pokopani su članovi obitelji Tojagić: Josipa Tojagić, roditelji Dragomir i Filjka Tojagić, Maja Tojagić i njen sin Paulo.

Podsjetimo, u novozagrebačkom naselju Kajzerica u četvrtak navečer dogodilo se šesterostruko ubojstvo. Preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena. Ubojica je Igor Nađ, Majin partner i otac djeteta koje je jedino preživjelo. Osim članova obitelji Tojagić, ubijen je i Davor Paušak s kojim je Josipa bila u vezi.

Nakon nekoliko sati bijega, ubojica Igor Nađ je izvršio samoubojstvo. Na groblju Miroševac danas poslijepodne okupilo se više stotina ljudi.
1 KOMENTAR

 1. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas i obrate se pouzdanoj kompaniji koja se brine za vaše potrebe financiranja. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti isplatiti uzimajući u obzir trenutnu financijsku situaciju i zatim postavite vaš roditelj za otplatu kredita na odgovarajući način da odgovara vašim potrebama. , Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: BOZANATOPALOVIC1@GMAIL.COM

Comments are closed.