Na Kamenu uz igralište “niknuo” cageball teren s umjetnom travom, stiže i street workout park

U planu su i uređenje postojećeg balotaškog zjoga, kao i oslikavanje zidova u suradnji s pripadnicima Torcide

Na športskom igralištu na Kamenu dovršeno je postavljanje cageball terena s umjetnom travom. To je samo dio projekta uređenja športskog igrališta u suradnji Mjesnog odbora Kamen i grada Splita.


Ono što je prethodilo postavljanju cageball terena je sanacija cjelokupne zaštitne ograde igrališta, a ono što sljedi najviše će obradovat i djecu i odrasle ovog dijela grada, a to je postavljanje reflektora i osvjetljenje cjelokupnog igrališta! Trenutno je u tijeku potvrda glavnog projekta nakon koje slijedi raspisivanje natječaja za nabavu i postavljanje za koje je grad Split osigurao sredstva.

Osim navadenog trenutno je u tijeku i izrada projekta street workout parka u sklopu igrališta koji bi se trebao realizirati u nekoliko faza, ovisno o financijskim mogućnostima. U planu su i uređenje postojećeg balotaškog zjoga, kao i oslikavanje zidova u suradnji s pripadnicima Torcide.

Inače, igralište je napravljeno prije više od 20 godina od kada nisu napravljeni veći zahvati, a tijekom godina postojeća ograda i branke su u potpunosti uništene.

– Nadamo se da će dovršetkom ovog projekta igralište postati omiljeno mjesto za druženje i igru ne samo za djecu nego i za odrasle – kazao nam je Petar Varvodić, predsjednik Mjesnog odbora Kamen.

Projekt uređenja uključuje:
– postavljanje nove zaštitne ograde
– postavljanje novih branki
– postavljanje cageball terena s umjetnom travom
– izrada i potvrda glavnog projekta osvjetljavanja igrališta
– postavljanje reflektora i osvjetljavanje igrališta
– izrada projekta streetworkout parka na igralištu
– realizacija streetworkout parka u fazama
– uređenje balotaškog zjoga
– oslikavanje zidova u suradnji s pripadnicima Torcide


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0