Na granici prometnog kolapsa u Splitu i okolici: Intenziviraju se radovi, gužve sve veće

Vozači se svakim danom suočavaju sa sve većim gužvama u prometu na širem splitskom području

Sve veće prometne gužve bilježe se nakon uskrsnih praznika na ulazi i izlazu iz Splita, osobito ujutro prije 8 i popodne oko 16 sati.


Jutros je ulazak u Split iz smjera Solina bio iznimno usporen, a slična situacija je nastupila iza 15:30 na izlazu iz grad. Kiša je samo dodatno usporila promet. Podsjetimo, u tijeku su radovi na izgradnji nadvožnjaka kod ex Mercatora čijim će se dovršetkom bitno poboljšati prometna situacija.

Na području Splita najveće cestovno gradilište je ono na cesti od magistrale prema Žrnovnici. Cesta je u rekonstrukciji, a zbog intenziviranih radova i privremene prometne regulacije povremeno nastaju prometne gužve.

Čini se da je ipak najgora situacija na istočnom prilazu Trogiru. Zbog radova pristupnoj cesti za budući most Čiovo – kopno, na snazi je privremena prometna regulacija prometa. Tako vam se može dogoditi situacija da će vam manje vremena trebati za stići brzom cestom od Solina do ulaza u Trogir, nego što ćete provesti vremena čekajući kolonu na samom ulazu u grad.


0

HAK javlja da se prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi na Jadranskoj magistrali (DC8) između Splita i Omiša u mjestu Jesenice, predio Suhi Potok., u Makarskoj na predjelu “Moča”, kod autokampa Adriatic u Primoštenu, u mjestu Doli i od skretanja za glavni terminal u Zračnu luku Dubrovnik u dužini od 200 metara.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0