N1 prenosi navodnu izjavu Šuice: “Mediji pokušavaju srušiti HDZ, a da se to vidi i iz toga što ‘Banovinu zovu Banijom'”

Poručili su da se dio medija udružio s opozicijom, lijevom te dijelom radikalne desnice, u tvrdnjama kako je država loše reagirala u kriznoj situaciji nakon razornog potresa i to sve kako bi naštetili HDZ-u i Vladi


Dubravka Šuica

Vodeći ljudi HDZ-a, predsjednik stranke Andrej Plenković, šef Sabora Jandroković, ali i Vladimir Šeks te potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica, u ponedjeljak navečer su na virtualnoj sjednici Predsjedništva te stranke, neslužbeno doznaje N1, bili prilično kritični prema medijima, ali i oporbi.


Poručili su da se dio medija udružio s opozicijom, lijevom te dijelom radikalne desnice, u tvrdnjama kako je država loše reagirala u kriznoj situaciji nakon razornog potresa i to sve kako bi naštetili HDZ-u i Vladi. Kako tvrdi N1, Plenković je članovima Predsjedništva rekao da dio medija i  oporba pokušavaju umanjiti ulogu Vlade u pomoći Banovini, a u tim ga je riječima podržao i Jandroković.

Vladimir Šeks, doznaje N1, tvrdio je kako mediji udruženi s ljevicom pokušavaju promijeniti ishod rezultata parlamentarnih izbora. Ali tumačio je, navodi dalje N1, i kako se kriminalizacijom poslijeratne obnove Banovine pokušava kriminalizirati i pokojnog predsjednika Franju Tuđmana, odnosno uopće hrvatsku državnost i HDZ kao stranku koja je u političkom smislu imala vodeću ulogu u stvaranju hrvatske neovisnosti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
3
Molim?
6Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime