Policija je u četvrtak poslijepodne zaprimila dojavu da se narušava javni red i mir na otvorenom prostoru u Splitu i to od strane dvije osobe, muškarca i žene. Policija je ove osobe zatekla na mjestu događaja te ih je prevezla u službene prostorije kako bi se s njima obavio razgovor i provelo kriminalističko istraživanje.

Policija je utvrdila da je muškarac ženu napao verbalno, zatim i fizički, a žena muškarca isključivo verbalno. Žena je odbila liječničku pomoć, tj. nije željela biti pregledana od strane liječnika.

Oboje će biti prijavljeni za prekršaje. Muškarac će biti prijavljen za osobito drsko ponašanje iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a žena za narušavanje javnog reda i mira iz članka 13.

Inače, vezano uz ovaj slučaj javilo nam se nekoliko stanara okolnih zgrada koji su u šoku incident promatrali sa svojih balkona. Kažu da se sve zbilo oko 13:30 pred očima javnosti, na križanju Vukovarske i Osječke ulice.

“Vidio sam muškarca koji je fizički napao djevojku, zadao joj nekoliko udaraca od kojih je pala na pod. Pozornost mi je privukla njena vriska i glasno zapomaganje. Jedno vozilo se zaustavilo kada su vidjeli djevojku na podu, a putnici su izašli i nedugo zatim pozvali policiju. Policija je ubrzo stigla i odvela ih oboje službenim automobilima – opisao nam je viđeno čitatelj.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime