U ponedjeljak ujutro pisali smo o velikim redovima koji se stvaraju na splitskim Križinama dok se čeka testiranje za COVID. Sve se odvija po lošim vremenskim prilikama, pa su mnogi ljudi bili prisiljeni u redu na jakoj kiši stajati i do dva sata, a neki od njih pokisli su do kože.

Splićani po jakoj kiši čekaju u redovima na testiranje: “Tko se nije razbolio do sada, sutra će imati upalu pluća”

Nakon objave našeg članka javilo se dosta čitatelja koji su se požalili onim što su jutros doživjeli.

– Sat i pol sam čekala u vodi ispred, ponižena životom ovoga nepoznatog stila. Bol do duše, a nemaš gdje, kome javiti. Samo dođite vidjeti dostojanstvo našeg čovjeka na samom dnu. Visina vode je na nekim mjestima bila 10 centimetara i više, tužno je bilo gledati sve te mokre ljude gdje je bilo staraca, bolesnika, trudnica…

Ni na samom uzimanju brisa prilikom testiranja osjećaj nije bio ništa bolji, barem sam ja osjećala da smo poput stoke u toru.Dok je njih četvoro u bijelim mantilima i maskama pošteno radilo ono što im je posao, mi smo kao životinje zijevali van na pljusku kiše i vjetra. To se zove život današnjeg čovjeka.

Sramota neka bude svih koji se nisu pobrinuli da u današnje vrijeme dolazimo u adekvatan prostor obaviti što moramo za bolji i zdraviji život.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime