MONSTRUOZNO Ubio sina, bacio ga u košari, pa policiju odveo do tog mjesta

Mrtvo novorođenče je pronađeno u srijedu pored ceste Mostar-Čitluk

Nakon završene obdukcije nad tijelom novorođenčeta utvrđena je nasilna smrt. Policija sada sumnjiči oca djeteta, Miroslava Šimića (56) iz mjesta Dragićina u općini Grude, da je ubio svog sinčića. Očekuje ga saslušanje kod dežurnog tužitelja koji će odlučiti o pritvoru.


Nestanak bebe, rođene 2. rujna, policiji je prijavio otac majke (27) djeteta, jer je ostatku obitelji bilo čudno kako to da bebe nema, a iz rodilišta je 6. rujna otpuštena sasvim zdrava. Nakon razgovora s policijom, otac bebe Miroslav Šimić odveo je policiju do grmlja gdje su bacili dijete, pišu 24 sata.

– M. Š. se sumnjiči da je dana 6. rujna 2018. godine u poslijepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom da liše života svoje tek rođeno muško dijete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mjestu Kobilovača u blizini Mostara te bacio košaru u kojoj se nalazilo novorođenče u provaliju pored puta. Uslijed ozljeda nanesenih ovim činom kod novorođenčeta je nastupila smrt – priopćeno je iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Mrtvo novorođenče je pronađeno u srijedu pored ceste Mostar-Čitluk. Utvrđeno je da je dječak rođen prije više od tjedan dana te da su ga roditelji bacili u grmlje u mjestu Miljkovići. Mrtvo tijelo su pronašli policajci.

Šimić i njegova supruga imaju troje maloljetne djece, a koju im je nakon ovog šokantnog događaja oduzeo Centar za socijalni rad iz Gruda, javljaju 24 sata.

– Djecu smo smjestili u Majčino selo u Međugorju na rok od dva mjeseca. Rješenje smo dostavili Tužilaštvu u Mostaru – rekao je Veselko Pezer, direktor Centra.Radnici Centra za socijalni rad iz Gruda bili su prisutni tijekom privođenja majke, koja je nakon svjedočenja u ovom slučaju puštena.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime