Mladež HDZ-a Split čvrsto stoji uz Kolindu: “Njezina pobjeda je temelj očuvanja hrvatskog društva”

"Ne smijemo i nećemo dopustiti povratak na staro - na društvene podjele, gospodarsku stagnaciju, visoku nezaposlenost, ponižavanje hrvatskih branitelja i zatiranje temeljnih vrijednosti hrvatskog društva"


Splitska mladež HDZ-a Split danas je okupila dužnosnike HDZ-a i svih HDZ-ovih zajednica u Splitsko-dalmatinskoj županiji u svrhu pripreme za posljednji tjedan izborne kampanje i sutrašnjeg posjeta predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović Splitu i našoj županiji.


– Čvrsto stojimo iza naše predsjednice i naša županija će biti ključ pobjede na izborima 5. siječnja. Ne smijemo i nećemo dopustiti povratak na staro – na društvene podjele, gospodarsku stagnaciju, visoku nezaposlenost, ponižavanje hrvatskih branitelja i zatiranje temeljnih vrijednosti hrvatskog društva koje nas sve spajaju. Sve to navedeno simbolizira i utjelovljuje upravo Zoran Milanović i njegov SDP.

Upravo zato, pobjeda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović je temelj očuvanja hrvatskog društva bez podjela na ‘mi ili oni’ i Hrvatske koja je je pozicionirana u Srednjoj Europi i na Mediteranu, a ne u ‘regionu’ u koji su nas gurali upravo Zoran Milanović, Ivo Josipović i Stipe Mesić, poručili su mladi HDZ-ovci.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime