Županijski vijećnik MOST-a nezavisnih lista Miro Bulj netom prije početka 34. Sjednice Županijske skupštine u izjavi za medije osvrnuo se na prijedlog oporbe u kojem traže razrješenje Petroslava Sapunara iz redova HGS-a i predsjednika Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske.

Osvrćući se na prijedlog oporbe za opoziv predsjednika Županijske skupštine Petroslava Sapunara rekao je da su oni tražili tematsku sjednicu zbog problema koji su nastali u staračkom domu u Vukovarskoj ulici u Splitu.

– Zasigurno javnost je zainteresirana, a i obitelji su zaslužile znati potpunu istinu uslijed smrti njihovih najmilijih i korisnika doma u Vukovarskoj u Splitu. Mi moramo govoriti o problemu i uzroku, posljedice su sada vidljive – napomenuo je te je nadodao:

– Vidim da posljednjih dana stožer sve prebacuje na mlade, njih krive za sve. Oni napokon moraju biti svjesni koje odluke donose. Zbog njihovih odluka došli smo u probleme u kojima se sada nalazimo uslijed porasta broja novooboljelih u Hrvatskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Kaže da je izuzetno licemjerno prozivati mlade i ugostitelje u ovoj situaciji u kojoj se sada nalazimo.

– Za sve je odgovoran stožer, ni mladi, pa ni ugostitelji i ostali poduzetnici nisu odgovorni za ovu situaciju u Hrvatskoj i našoj županiji. Oni nam spašavaju turističku sezonu – ističe Bulj.

Misao je zaključio spominjući opoziv Petroslava Sapunara.

– Očekujem da će vladajući poštivati opozicijski prijedlog za razrješenje predsjednika županijske skupštine Petroslava Sapunara – zaključio je Bulj koji ipak smatra da vladajuća koalicija u svakom trenutku gleda samo vlastiti interes.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime