MIRO BULJ Još sam 2007. Sanaderu rekao: Doći će i tebi kraj, nećeš naše generale locirati, identificirati, uhićivati i transferirati

Moje druženje s građanima u Splitu proteklo je bez autobusa ljudi, pokretnog cirkusa, čuvara i blokade grada! - kazao je Bulj

Kandidat MOST-a za župana splitsko-dalmatinskog, Miro Bulj, u kasnim popodnevnim satima boravio je u Splitu u druženju s građanima. Kako je istaknuo, nije radio cirkuse i blokade grada:


– Moje druženje s građanima u Splitu proteklo je bez autobusa ljudi, pokretnog cirkusa, čuvara i blokade grada!

Bit ću prvi narodni župan kojemu će interes ovih ljudi biti na prvome mjestu. Meni je njihovo povjerenje svetinja. Vrime je za promjene, vrime je za bolju Splitsko-dalmatinsku županiju! Učinimo je zajedno prosperitetnom i najljepšom, kao što je odavno trebala biti!

S njima sam se borio kao običan čovjek, kao vijećnik, kao saborski zastupnik, s njima i za njih ću se boriti i kao župan! – kazao je Bulj.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/posts/1560429707334807″ bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/videos/1560254284019016/” bottom=”30″]


Nešto kasnije na svojoj Facebook stranici napisao objavu naslova “Prijatelji, kako je sve počelo…”. Prenosimo je u cijelosti i autentično:

PRIJATELJI, KAKO JE SVE POČELO…Bulj se odbio obući govoreći da je temeljni kamen za Dvore još 1999. postavio general Ante Gotovina, u to vrijeme uznik u Haagu. Bulj je tada Sanaderu rekao: “Doći će i tebi kraj, nećeš naše generale locirati, identificirati, uhićivati i transferirati.”

Narod na prvo mjesto!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0