Miro Bulj: Bobana nije bilo ni dok sam se ja borio za radnike Dalmatinke i Cetinke

"Pozivam sve udruge konzervativnog i liberalnog svjetonazora da se uključe i zaustave proces krađe da mrtvi ne bi glasali. Oni ne mogu drugačije dobiti ove izbore. Pozivam i narod, vrijeme je da se Dalmacija probudi"

Kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Splitsko-dalmatinske županije Miro Bulj u svojem rodnom Sinju obratio se medijima i građanima poručivši kako je Sinj zaboravljan od Županije koja mu godišnje ne daje ni 100 tisuća kuna, a zaboravljeno Zelovo nema ni vodoopskrbu. Istaknuo je kako Splitsko-dalmatinska županija nije opravdala svoju svrhu i postojanje  pogotovo kad je u pitanju ravnomjeran razvoj naše županije.


– Dok sam se borio sa svojim narodom za zdravstvene usluge i očuvanje okoliša ovdje nije bilo ni Blaženka Bobana ni Ante Sanadera, a njegov prethodnik je bio dobar samo u dodjeljivanju kriminalnih koncesija.  Županija je do sada bila  glavna kočnica razvoja  Splitsko – dalmatinske županije i zato se danas boje izići pred narod – istaknuo je Bulj.

Kao župan izgradio bi osnovnu školu fra. Pavla Vučkovića i brzu cestu Kukuzovac – Križice protiv koje se borio  Blaženko Boban te je najavio poticanje poljoprivrednika u svim segmentima, a posebno za izgradnju sustava navodnjavanja.

“Žene neće umirati čekajući ultrazvuk”

– Neću dopustiti da žene umiru čekajući  i do 6 mjeseci na ultrazvuk dojki. Sinj će imati samostalni Dom zdravlja sa svim potrebnim uslugama kao i hitnu pomoć koja sada nema potreban broj timova pa ljudi čekaju pred  zatvorenim vratima. Sinj i Cetinski kraj više neće biti zaboravljeni! – dodao je Bulj.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/videos/1557976554246789/” bottom=”30″]


Istaknuo je i da ga žalosti činjenica  što ima protukandidata koji ne smije izići pred narod te ga je pozvao da  iziđe pred  sve te ljude iz  Dalmatinke, Cetinke i svih drugih opljačkanih tvrtki koji liju suze jer ih je  Splitsko dalmatinska županija zaboravila i iskoristila.

“Bilo da ste lijevi ili desni ja ću biti Vaš župan”

Naime, Bulj kaže da je Blaženko Boban je i danas odgodio sučeljavanje, a on ga još jednom pozvao da se sučeli s njim i da obojica stanu pred narod.– Pozivam sve udruge konzervativnog  i liberalnog svjetonazora da se uključe i zaustave proces krađe da mrtvi ne bi glasali. Oni ne mogu drugačije dobiti ove izbore. Pozivam i narod, vrijeme je da se Dalmacija probudi. Budite dio revolucije s kemijskom u ruci, budite mi potpora jer ću biti narodni župan, a ne lutka na koncu imenovana iz Zagreba. Bez obzira na vaš svjetonazor, bilo da ste lijevi ili desni ja ću biti Vaš župan i borit ću se za Dalmaciju, Splitsko dalmatinsku županiju i njezin ravnomjeran razvoj – zaključio je Bulj svoje obraćanje medijima i građanima.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/videos/1558107047567073/” bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0