Najviše vozača prošli je tjedan na šibenskim cestama kažnjeno zbog prebrze vožnje, a rekordera tjedna policajci su uhvatili u nedjelju oko 13,20 sati na autocesti gdje je 31-godišnjak u Mercedesu splitskih tablica jurio 212 kilometara na sat. Policajci su mu na licu mjesta naplatili novčanu kaznu u iznosu od 2.000 kuna.

Rekordera tjedna po alkoholu, policija je prošlu nedjelju uhvatila u Šibeniku oko 3,20 sati kada je 30-godišnji vozač Opel šibenskih tablica vozio s 1,75 promila u organizmu. Vozač je zadržan do otrežnjenja i uz Optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud.

Prošlog tjedna na šibenskim cestama dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća, od čega 2 prometne nesreće s ozlijeđenom osobama u kojima su 3 osobe lakše ozlijeđene, te 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Najviše nesreća dogodilo se zbog neprilagođene brzine kretanja vozila i nepoštivanja prednosti prolaska.

Šibenska policija ukupno je ispisala 192 kazne, od kojih najviše za nepropisnu brzinu, njih 142, sigurnosni pojas nije koristio 31 vozač, pod utjecajem alkohola vozilo je 15 vozača, za nepropisno uključivanje i isključivanje kažnjeno je 9 vozača, dok je mobitel tijekom vožnje koristilo 6 vozača.

Iz prometa je isključeno 15 vozača i 6 vozila.



Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime