Masovna tučnjava na autocesti: “Bad Blue Boysi su napali Torcidaše, bilo je strašno”

Boysi su krenuli prema Splitu gdje Dinamo igra sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje Vrapče dočekuje Hajduk

Na odmorištu Zir na autocesti A1 oko 11.20 sati potukli su se pripadnici BBB-a i Torcide. Boysi su krenuli prema Splitu gdje Dinamo igra sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje Vrapče dočekuje Hajduk. Policija je dobila dojavu o tučnjavi, ali nije nikoga zatekla na mjestu, piše 24 sata.


– Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu. Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. Bilo je još ljudi na benzinskoj postaji koji su u nevjerici gledali sukob. Policija je došla, no ovi su već otišli – tvrdi čitateljica 24 sata čiji automobil je oštećen.

Iz PU ličko – senjske potvrdili su da je došlo do sukoba više osoba, a trenutno nisu u mogućnosti dati više informacija.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime