Markotić stao u obranu molitvenih zajednica: “Urbanim diskriminatorima smeta organizirano okupljanje građana Splita koji mole za spas ljudskih života”

Vijećnik Mosta reagirao je na komentare Marijane Puljak

Čelnica stranke Pametno Marijana Puljak jučer se u svom Facebook statusu osvrnula na molitvene grupe koje su najavile okupljanje pred klinikom za neplodnost.


Predlažem novu lokaciju za molitvene grupe u Splitu. Umjesto što mole za nerođenu djecu ispred klinike za neplodnost, neka mole ispred crkve sv. Frane za rođenu i živu djecu koju je godinama traumatizirao jedan fratar – napisala je Puljak.

Na njezin komentar reagirao je Mostov gradski vijećnik Josip Markotić koji je osim nje prozvao i Ivicu Puljka. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Ma vidi manipulatora..

Kakve veze ima gnjusan zločin jednog bolesnog pedofila, kojeg svatko normalan osuđuje, s molitvom ispred bolnica?

Urbanim diskriminatorima smeta organizirano okupljanje građana Splita koji mole za spas ljudskih života, a ne smeta im kada njihova perjanica, apostol i propovjednik ateizma, wannabe predsjednik države, reciklira prastare filozofske ideje, poput one da je čovjek stvorio Boga a ne obrnuto, propovijeda po školama i djeci piše nebulozne poslanice kako su ona ništa više od skupa slučajno spojenih milijardi atoma – i to naziva znanošću? – napisao je Markotić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime