Marko Žaja: “Ostat ću uvik isti i u borbi za boljitak našeg naroda neću se nikada umoriti”

Moli za pomoć i savjete

Marko Žaja

Marko Žaja kandidat Domovinskog pokreta za dožupana Splitsko-dalmatinske županije predstavio je svoju kandidaturu.


– Nakon dugo vremena opet ću Vas malo zagnjaviti s politikom. Nakon dugog perioda nezadovoljstva smjerom kojim je otišao HDZ izašao sam iz stranke i odlučio se, kao nezavisni kandidat na listi Domovinskog pokreta kandidirati na predstojećim izborima. Vi koji malo pozornije pratite politiku imali ste priliku i čuti koji su razlozi izlasku, od koalicije s notornim Pupovcem preko Istanbulske konvencije i marakeškog sporazuma, ukidanja referenduma, sve do nedavnih mirovina za četničke vojnike.

Smjer i politike koje provodi Domovinski Pokret od svog osnutka kompatibilne su mojim stavovima a i stavovima većine birača i simpatizera moje donedavne stranke s kojima sam u kontaktu. Upravo njihova potpora uz potporu moje obitelji i prijatelja ohrabrili su me da se kandidiram i pokušam dati svoj doprinos u borbi za bolju, Bogoljubniju, domoljubniju i pravedniju županiju Splitsko- Dalmatinsku i našu domovinu Hrvatsku.

Na listi DP- a kandidiram se za dožupana uz bok legendarnog brigadira Hrvatske vojske Joze Ribičića kao potpora našem kandidatu za župana profesoru Mate Šimundiću. Također nalazim se na trećem mjestu liste Domovinskog Pokreta za županijsku skupštinu. Kako bi potpora bila potpuna kandidirao sam se simbolično kao posljednji i na listi DP- a za gradsko vijeće.
Sve Vas molim za pomoć kroz savjete i primjedbe koje mi možete slati kroz narednih 10 ak dana. Svaki vaš lajk i potpora puno mi znače i daju mi dodatnu snagu. Ono što Vam obećavam je da ću, bez obzira kako završe ovi izbori, ostati uvik isti i u borbi za boljitak našeg naroda ne ću se nikada umorit.

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
5
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime