Marijana Puljak: “Kad stručna osoba dovede u pitanje sanaciju to je znak za uzbunu i reakciju”

Nakon današnjeg sastanka s gradonačelnikom smirile su se rakcije na temu Karepovca

Nakon sastanka s gradonačelnikom, čelnica stranke Pametno, Marijana Puljak je kazala.


– Dakle vidjeli ste jučer izjavu ravnateljice Ninčević koja je doslovno unijela nemir među građane. Kad stručna osoba dovodi u sumnju izvođenje projekta to je znak za uzbunu i tada treba reagirati. Na sva pitanja koja je ravnateljica postavila tražimo da se odgovore. Na sastanku smo bili sa svim predstavnicima klubova i drago mi je da je došlo do toga sastanka. Čuli ste i gradonačelnika. Traže se hitne inspekcije Ministarstva okoliša da dođe i da reagira državni zavod. Ono što je najvažnije da građanima se otkloni svaka sumnja i nepovjerenje koje se stvara. Tražimo da se ovo sve razrješi, a tražili smo i zaustavljanje sanacije dok se ne razrješi. Dogovor je na sastanku da do sastanka s institucijama dođe što prije. – kazala je Puljak.

Obrazložila je i svoj stav o istupu ravnateljice zavoda.

– Neću ulaziti u njene razloge. Činjenica je da gospođa Ninčević predstavlja jednu instituciju, i možemo sada pričati da je prije par mjeseci govorila jedno i nije prihvaćala zahtjeve građana za mjerenjima te razne druge izjave, ali ona predstavlja jednu stručnu instituciju važnu za zdravlje građana. Kad netko takav dovodi u sumnju cijeli ovaj projekt naša je dužnost da reagiramo i da razbijemo sve te sumnje i budemo otvoreni prema građanima. – rekla je Puljak.

Upitana je i boji li se za svoje zdravlje.

– U ovom trenutku ne, ali nije svjedno od nekoga na tako visokoj funkciji čuti takve izjave. Jesu li te izjave unutarnji obračuni i kakve se igre igraju zaista u to ne želim ulaziti. Niti to građane zanima. Građane jedino zanima njihovo zdravlje i  da ova sanacija čim prije završi. – zaključila je Puljak.Sve izjave čelnice stranke Pametno možete pogledati u videozapisu od 44. minute.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0