MAMIĆ ODBIO LIJEČENJE U SPLITU Na vlastiti zahtjev iz Doma zdravlja sam otišao automobilom u Zagreb

Mamić je u Hercegovini bio zbog godišnjice smrti svog oca

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić jutros je propucan u mjestu Zidine kod Tomisalvgrada. Mamić je kolima Hitne pomoći prevezen je u obližnji Dom zdravlja gdje su mu liječnici sanirali prostrjelnu ranu natkoljenice u pustili ga na kućno liječenje, piše Jutarnji list.


Kako Sportske novosti neslužbeno doznaju, liječnici su htjeli poslati Mamića na liječenje u KBC Split, ali da je Mamić odbio ići u Dalmaciju, te se zaputio prema Zagrebu.

Mamić je u Hercegovini bio zbog godišnjice smrti svog oca, a neslužbeno doznaje Jutarnji list da se napad dogodio u trenutku dok je Dinamov gazda izlazio iz kapelice. U njegovom društvu bilo je oko 40 članova obitelji, a Zdravko je bio na čelu kolone. Čim je zakoračio iz kapelice ispred njega su iskočila dva maskirana napadača, zapucala i pogodila ga u natkoljenicu. Očevici kažu da se čulo više pucnjeva, ali da ga je samo jedan pogodio. Metak nije pogodio kost, piše Jutarnji list.

Napadači su pobjegli i policija za njima traga.

Zdravko Mamić u izjavi za Fenu kratko je kazao kako je izbjegao pogibelj i kako je sve u redu, a o mogućem počinitelju i okolnostima nije želio razgovarati.

Portal bljesak.info navodi da je cijeli Tomislavgrad pod policijskom opsadom.


 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0