Santa donde estas, Santa Claus is comin’ to town, Sretan Božić svakome! Na svim jezicima, a najviše na onom svima razumljivom , jezikom čistog srca najmlađih nam sugrađana, orila se Gradskom upravom najljepša božićna poruka – ljubavi, radosti i mira!

Gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari i njegovim zamjenicima Jeleni Hrgović Tomaš i Ninu Veli te suradnicima, danas je radni dan uljepšan na najbolji mogući način tradicionalnom priredbom mališana splitskih vrtića koji su pred roditeljima i zaposlenicima pokazali sve što su ih naučile njihove vrijedne tete i odgojitelji.

Pljesak je ispunio atrij Banovine, a čestitke prštale na sve strane:- Sretan Božić i Nova godina svima koliko vas ima, uzviknuli su u glas mališani na zamolbu gradonačelnika koji im je uzvratio čestitkama i lijepim željama za nadolazeće blagdane: – Hvala u ime svih zaposlenika što ste nam donijeli osmijeh na lica, kazao je gradonačelnik uz gromoglasan pljesak.

Najslađa čestitka, dakako, nagrađena je i slatkišima kao šećer na kraju ove lijepe, 14. po redu, tradicije predblagdanskog veselja i druženja s najmlađima.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime