Preko društvenih mreža pokrenuta je humanitarna akcija za pomoć šestomjesečnom Duji iz Solina koji ima retinoblastom oba oka. Na jedno oko je sasvim slijep i morat će na ugradnju umjetnog oka, dok će se vid na drugo oko pokušati spasiti. Zbog toga mališan mora na operaciju u Švicarsku, a njegovoj obitelji je potrebna pomoć, piše Solin Live.

– Neka pomogne tko hoće i koliko može i novac uplate na račun mame da im se pomogne u ovim teškim danima! Božić se bliži, učinimo dobro, pomozimo Duji i dajmo mu šansu da vidi mamino lice makar jednim okom – napisano je u objavi.

Roditelji rukometaša RK Solin već tradicionalno, treći put organiziraju revijalnu utakmicu “RODITELJI U AKCIJI”, a nakon što su jučer doznali za Solinjanina Duju, odlučili su da utakmica bude humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac ide malome Duji.

– Pozivamo sve roditelje, djedove, bake, užu i širu rodbinu i ostale da nam se pridruže na revijalnoj utakmici koja će se održati u subotu (15.12.2018.) u 17 sati u dvorani O.Š. “Kraljica Jelena”.

Nikakvo rukometno znanje nije potrebno, samo malo dobre volje. Dođite 15-ak minuta prije početka, poručuju iz kluba RK Solin – pozivaju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime