LOM NA PAZDIGRADU Mladić ušao u kafić i počeo razbijati stakla i boce. Ozlijeđen je i prevezen u bolnicu

"Bilo je očito da je mladić u rastrojenom stanju i tada je počeo razbijati boce, razbio je i jednu staklenu stijenku"


U petak oko 13:30 jedan je mladić, u stanju rastrojstva, napravio znatnu štetu u kafiću “Gool” na Pazdigradu. Radi se o ugostiteljskom objektu u vlasništvu Zdenka Omrčena koji nam je opisao što se danas dogodilo:


– Radi se o momku iz kvarta koji je u kafić ušao bos, gol do pasa. Počeo je urlikati i tako je potjerao sve goste iz kafića, ali i dio osoblja. Bilo je očito da je mladić u rastrojenom stanju i tada je počeo razbijati boce, razbio je i jednu staklenu stijenku.

Kada je prestao razbijati, jednostavno je sjeo je za stol, zapalio cigaretu i čekao da dođem. Kada sam stigao, samo je rekao da nije ništa razbio.

Kafić radi normalno

Kafić već normalno radi, prijatelji su došli počistiti nered. Idući tjedan napravit će se staklene stijenke.

Žao mi je da se ovo dogodilo, uvjeren sam da se ovdje ne radi o bilo kakvoj namjeri. Mladiću je očito potrebna pomoć i nadam se da će s njim sve biti u redu – kazao nam je Omrčen.

Mladić završio u bolnici

Događaj nam je potvrdila i policija.– Nakon zaprimljene dojave, zatekli smo osobu na mjestu događaja. Prilikom razbijanja i sam je zadobio ozljede. Odveden je u bolnicu na pružanje na pružanje liječničke pomoći – kazala nam je glasnogovornice Sanja Nazlić.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime