Obveza udaljenost među stolovima od  metar i pol i zaštitne maske nisu onemogućili hrvatske i austrijske poduzetnike da se međusobno povežu i jedni drugima predstave, kao ni gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu i predsjednika Županijske komore Split, Jozu Tomaša, da budu odlični domaćini austrijskoj delegaciji na čelu s veleposlanikom Josefom Markusom Wuketichem.

Bilteral soirée naziv je susreta održanog sinoć u hotelu Radisson gdje su domaći i austrijski poduzetnici iz područja mode, kozmetike, uređenje doma, auto i nautičke industrije i tehnologije imali priliku upoznati se, razmijeniti mišljenja, ideje i vizije prije nego danas predstave svoje proizvode i usluge poslovnoj i široj javnosti.

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara uputio je iskrene čestitke svim sudionicima te mladoj poduzetnici, organizatorici Monici Ioanitescu: „Čestitam vam na hrabrosti i odlučnosti da unatoč sve strožim mjerama organizirate ovaj događaj, a čestitam i našim te austrijskim poduzetnicima koji su s ciljem razvoja gospodarske suradnje između naših država stigli u Split, idealan grad i za život i za poduzetništvo.“

Veleposlanik Austrije Josef Markus Wuketich koji je tijekom dana posjetio austrijske tvrtke sa sjedištem u Splitu, prenio je njihovo zadovoljstvo ulaganjima i razvojem poslovanja istaknuvši važnost organizacije poslovnih susreta, suradnje i zajedništva naših država.

Na meniju chefa hotela Radisson Blu za 25 sudionika nizale su se domaće i austrijske delicije, a tijekom večeri kojom je vješto moderirao Nenad Hervatin, održano je i kratko predstavljanje modnih kreacije austrijske poduzetnice i modne kreatorice Dali Oleschko i brenda „Teralli by Vukušić“ kojeg su osnovale sestre Dora i Lara Vukušić u želji za održavanjem vizije preminule majke, nagrađivane modne kreatorice. Haljine su predstavile u suradnji s hrvatskim brendom torbi „My Lovely Bag“, za frizure modela pobrinule su se iskusne ruke stilista za kosu međunarodnog brenda Keune dok su za make-up bili zaduženi vizažisti škole “Callegari”.

Tijekom večeri poštovale su se sve epidemiološke mjere pa su tako i manekenke tijekom revije, zbog nemogućnosti održavanja razmaka većeg od dva metra u zatvorenom prostoru, nosile masku na licu. To je na prvi pogled bilo neobično no definitivno nije umanjilo ljepotu kreacija i cjelokupni doživljaj publike. Bila je to prva modna revija pod maskama održana u Splitu, a vjerojatno i u državi.Događaj Lifestyle Check In održava se danas u popodnevnim satima, u hotelu Radisson Blu Split. Tvrtke izlagači će svoje proizvode i usluge prezentirati u hotelskim sobama koje za ovu priliku postaju izložbeni prostori, doktor Kaliterna od 18 h održava radionicu na temu zdravlja i ljepote kože u suradnji sa svojim brendom kozmetike MySkin, a od 20 sati na programu je druga modna revija pod maskama. Dali Oleschko prikazat će cijelu kolekciju koja u fokus stavlja elegantnu ženu dok će prijedlog za nadolazeće sezone muškarcima i ženama dati „No7 by Šime Kovačević“ u suradnji s unikatnim torbama „La Coffa“. No7 by Šime Kovačević je brend koji vrijedi popratiti ukoliko se želite istaknuti i biti zamijećeni.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime