LGBT zajednica pozdravila “podršku” splitskih gradonačelničkih kandidata

LGBT Centar Split objavio je na svom Facebooku kako je dobio podršku oba gradonačelnička kandidata ukoliko dobiju na izborima

LGTB Centar Split je danas na svojoj Facebook stranici objavio kako im je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Andro Krstulović Opara ponudio financiranje ukoliko pobijedi. Mnogi im nisu povjerovali, a bilo je i citiranja njihovih prethodnih objava u kojima su otvoreno podržali Novu ljevicu i Dragana Markovinu. Kako bi ih uvjerili u istinitost tvrdnje LGBT centar je dodao i neke detalje u komentar. Objavu i komentar na objavu prenosimo u cijelosti.


“Gradonačelnički kandidat Andro Krstulović Opara obećao je ukoliko postane gradonačelnik Splita financirati LGBT centar Split.”

Komentar u kojem navode što je sve Krstulović Opara ponudio financirati.

“100 postotno financiranje iz gradskog proračuna za 5 radnih mjesta, opremanje prostora, cjelogodišnje financiranje projekata: HIV testiranje, Split Pride, Psihosocijalno savjetovalište, Sklonište za žrtve zločina iz mržnje i LGBT Centar Split – kulturno društveni centar grada”

Samo sat vremena poslije osvanula je još jedna objava u kojoj je glavni akter kandidat za gradonačelnika Splita HGS-ov Željko Kerum. Objavu prenosimo u cijelosti.


Pokušali smo kontaktirati gradonačelničke kandidate, ali do objave ih nismo uspjeli dobiti. Velika je mogućnost da se ovdje radi samo o zafrkanciji LGTB Centra u pokušaju da skrene pozornost gradonačelničkih kandidata na LGTB zajednicu.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0