Krstulović Opara komentirao jučerašnji incident: Napada se mene i moju obitelj

Na kraju razgovora HDZ-ov gradonačelnički kandidat najavio je popodnevnu konferenciju za medije na kojoj će se očitovati o cijelom slučaju vezano za jučerašnji incident

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita, Andro Krstulović Opara, danas prijepodne posjetio je Shift konferenciju koja će se dva dana održavati u splitskom HNK. Pred kazalištem su ga dočekali novinari koji su ga pitali komentar jučerašnjeg incidentnog sučeljavanja.


Krstulović Opara je rekao da u interesu grada i Splićana neće komentirati Kerumove ispade.

Željko Kerum je vrlo jasno rekao za što me optužuje. Rekao sam već da to neću spominjati radi zaštite svoje djece i obitelji. Ne razumijem čemu stalno inzistiranje. Je li želite i dalje mučiti mene i moju obitelj? Sve što sam imao reći na tu temu sam rekao, mislim da je bilo dovoljno.

Pitali smo Krstulovića Oparu da nam komentira Shift konferenciju.

– Ovo je budućnost Splita. Ovi mladi ljudi koji su se okupili iz cijele Hrvatske i svijeta su upravo oni koje želim čuti i od kojih želim naučiti kako razvijati 21. stoljeće u mome gradu. IT i kreativna industrija su sastavni dio mog programa, a upravo to u svome budućem mandatu želim staviti u žižu posla i javnog interesa.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0