Kristina Vidan odgovorila Ivoševiću nakon prozivki o uhljebljivanju: “To je najobičnija laž, nisam mogla utjecati na takve stvari”

[VIDEO] "Na početku 2017. godine ja nisam bila gradska vijećnica i bila sam javnosti gotovo nepoznata osoba i zaista ni na koji način nisam mogla utjecati na zbivanja u gradskim tvrtkama", rekla je Kristina Vidan

Kristina Vidan

Kristina Vidan, kandidatkinja za dogradonačelnicu stranaka Pametno za Split i Dalmaciju, Možemo! i Nova ljevica odgovorila je na nedavne prozivke koje su bile vezan za uhljebljivanje u gradskim firmama.


Pametno, Možemo i Nova ljevica žele Split bez prometnih gužvi i zagađenja: Najavili besplatan javni prijevoz i nove garaže na obodima grada

Za navedeno je prozvao splitski aktivist Bojan Ivošević koji je nedavno punu podršku na predstojećim izborima dao Ivici Puljku. Vidan je na današnjoj konferenciji za medije iskoristila priliku te je dogovorila na upite novinara.

“Komentirat ću to samo jedanput, iako više ne želim ulaziti u tu polemiku. To je jedan najobičnija laž. Na početku 2017. godine ja nisam bila gradska vijećnica i bila sam javnosti gotovo nepoznata osoba i zaista ni na koji način nisam mogla utjecati na zbivanja u gradskim tvrtkama”, odgovorila je Kristina Vidan.



Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0



Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime