Kristijan Stojanović Kiki oslobođen je optužbe za ubojstvo 22-godišnjeg Ive Stipetića

Riječ je o trećoj presudi 38-godišnjem Stojanoviću, prethodne su “pale” na testu Vrhovnog suda.


Županijsko državno odvjetništvo teretilo ga je za teško ubojstvo počinjeno početkom prosinca 2010. godine na Kočinjem brdu kod Klisa, da je na podmukao način nagovorio Stipetića da se ukrca u njegov Seat Leon do Kočinjeg brda gdje su trebali isprobati novu strojnicu koju je Stojanović nabavio, samo da bi ga tamo likvidirao s dva metka iz pištolja. Glavni dokaz je bio iskaz Kikijevog kuma Ivice Šerića, koji je svjedočio kako mu je Stojanović na jednoj večeri rekao da je upravo on ubio prijatelja Ivu Stipetića.


Riječ je o trećoj presudi 38-godišnjem Stojanoviću, prethodne su “pale” na testu Vrhovnog suda. Stojanović je prvi put dobio 14 godina zatvora, kada ga je sudac Zoran Kežić osudio zbog “običnog” ubojstva. Drugi put je pak oslobođen, sudac Slavko Lozina nije našao dovoljno dokaza za osuđujuću odluku.

Obje presude su ukinute kako bi se bolje analizirali dokazi, odnosno kvalitetno obavila “prostorno-vremenska analiza”. Trebalo je precizno utvrditi da li je Stojanović mogao napustiti teretanu na Pujankama, otići do Kočinjeg brda sa Stipetićem, ubiti ga i potom se vratiti u vremenu koje mu je bilo na raspolaganju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime