Krešimir Budiša (HDZ) kritizirao arhitekte: Planirani most i besmisleni tunel nemaju ništa zajedničko!

Jedini kaos koji imamo je OVO SADA što je rezultat upravo nerada i nesposobnosti "stručnjaka" koji godinama parazitiraju na gradskoj upravi! - kazao je Budiša

Tijekom srijede splitski inženjeri i arhitekti kritizirali su u Slobodnoj Dalmaciji predizborne najave nekih kandidata za gradonačelnika Splita, vezano uz velike infrastrukturne projekte.


Krešimir Budiša, s liste HDZ-a za Gradsko vijeće Splita, komentirao je ovu “prozivku” na svome Facebooku. Krešimir je jedan od ljudi koji su osmislili “Viziju 2025.” Andre Krstulovića Opara. Diplomirani je ekonomist i stručnjak za europske fondove. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i autentično:

Jedini kaos koji imamo je OVO SADA što je rezultat upravo nerada i nesposobnosti “stručnjaka” koji godinama parazitiraju na gradskoj upravi!

Interesantno je kako je novinar svojevoljno u naslovu povuka liniju jednakosti između besmislenog tunela i mosta za kojeg stručnjaci u tekstu kažu da je dobar samo ga ne znaju financirati.

Dragi moji, video koji smo predstavili jasno je pokazao kompletno prometno rješenje Splita, i zapadni i istočni ulaz i rješavanje prometnog kaosa u kojem žive naši sugrađani na Sirobuji, Kili, Mejašima i ostalim kotarima.

I ne samo to mi smo jasno predstavili da ga ZNAMO i MOŽEMO financirati!


Za razliki od drugih koji uznevjereno gledaju, a domet im je asfaltiranje uličice.

A most koji spominju je potreba svih građana i aglomeracije grada koja se guši u gužvama svakog dana, a svaka i manja nesreća na brzoj cesti paralizira cijeli grad.A stručnjak koji je projektirao most je ljudina, koji je isto tako nevjernim Dubrovčanima projektirao upravo otvoreni novi aerodrom – također kao i naš budući most, financiran iz EU fondova – prof. dr. sc. Ante Kuzmanić, prodekan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije.

A da će građani znat prepoznat ljude koji ZNAJU, MOGU I HOĆE, vidjeti ćemo u nedjelju!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0