Kreće po trijumf u političkom ringu: DINO BELOŠEVIĆ u borbi za svoj Omiš!

Za Beloševića se smatra da bi na izborima u Omišu mogao polučiti lijep uspjeh, jer je neporecivo riječ o hrabrom mladom čovjeku snažne volje, koji je dosad u karijeri bilježio samo uspjehe, bilo da je riječ o sportu ili o školovanju

Omišani ga vole, i mladi i stari, govori bez dlake na jeziku, pa nije čudno što je dobio toliku podršku svojih sugrađana u namjeri da postane gradonačelnik Omiša.


On je Dino Belošević, proslavljeni kick boksač koji se u tom sportu čak okitio titulom svjetskog prvaka, a danas je u Omišu, kod hotela “Plaža”, uz podršku vodstva Domovinskog pokreta za Dalmaciju i nazočnost velikog broja simpatizera, javno prezentirao kandidaturu za čelno mjesto svoga grada.

“Teško bez stranačke iskaznice HDZ-a”

“Čitavi gradovi mladih odlaze iz domovine i ne gledaju natrag”, rekao je Belošević u svom nastupnom govoru, te pritom za loše stanje u Omišu otvoreno imenovao krivce: “Bit ću iskren. U našem gradu je teško uspjeti i opstati bez stranačke iskaznice HDZ-a ili neke veze”. Stoga je sugrađanima poručio da u Omišu “sad više nije pet do dvanaest, nego je već dvanaest i pet!”

Uništenje Hrvatske, rekao je, još je vidljivije u manjim sredinama kao što je Omiš. “Pred tim neću zatvarati oči, te pozivam sve da izađu na izbore i glasuju. Ako nastavimo biti inertni, nema nam spasa!”

Dino Belošević sa suprugom

Dino Belošević u svom se gradonačelničkom programu zalaže za to da nadležnost nad cijelim tokom Cetine treba preuzeti grad Omiš, a to obrazlaže činjenicom da unatoč velikom broju ustanova koje na papiru upravljaju Cetinom i njezinim obalama, u praksi vlada potpuni nered. Brodovi se nekažnjeno vežu za most, rade se divlji vezovi i privezišta kako kome padne na pamet.

Završava doktorat

“Cetina je svačija, a ustvari nije ničija!” tvrdi Belošević koji, uz posebnu brigu za mlade i za sport, također priprema i mjere za poboljšanje životnih uvjeta i dostojanstva starijih građanki i građana svoga Omiša.Za Beloševića se smatra da bi na izborima u Omišu mogao polučiti lijep uspjeh, jer je neporecivo riječ o hrabrom mladom čovjeku snažne volje, koji je dosad u karijeri bilježio samo uspjehe, bilo da je riječ o sportu ili o školovanju. Upravo, naime, završava doktorat na Kineziološkom fakultetu u Splitu.

Domovinski pokret, razumljivo, polaže velike nade u Dina Beloševića, a na predstavljanje u Omiš došli su i Mate Šimundić i Marko Žaja, kandidati stranke za župana i dožupana Splitsko-dalmatinske županije.Moja reakcija na članak je...
Vau
18
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
3
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime