Kralj prvih plesova ima novi hit koji bi mogao preuzeti tron njegovoj “Samo s tobom sam upoznao ljubav”!

Marko Škugor ima novi hit“Kap vode” je zasigurno jedna od onih pjesama koje slušatelja ne ostavlja ravnodušnim i to već na prvo slušanje. Autori ove predivne balade su Marko Tomasović i Josip Ralašić.

Jedna u nizu ljubavnih balada koje je Marko otpjevao budi vjeru u istinsku ljubav i izaziva osjećaj topline oko srca za sve one koji vole.

Posebno se lako s Markovom pjesmom bilo poistovjetiti “friškom” bračnom paru – glumcima u spotu. Naime, par je vjenčan samo 15 dana prije snimanja spota tako da se njihova ljubav utopila u stihove pjesme te je gotovo opipljiva.

“Presretan sam što imam pjesmu iza koje u potpunosti stojim. Ovo razdoblje bez koncerata donijelo mi je puno vremena za rad na novim pjesmama. Novi album je praktički gotov, a vjerojatno i sami možete pretpostaviti da odiše ljubavlju.” – kazao je Marko i dodao: “Volio bih da se slušateljima ova pjesma svidi barem upola kao meni.”

Pjesma je kao pisana za ulazak u bračnu luku pa ne sumnjamo da će mnogi mladenci izabrati upravo “Kap vode” za svoj prvi ples.Moja reakcija na članak je...
Vau
15
Haha
0
Hagić
5
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime