Krali stabla hrasta i bukve, šteta nekoliko desetaka tisuća kuna

Protiv njih se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su tri teške krađe i tri krađe, te dva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je dvanaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško i jedna je lakše ozlijeđena.


Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, otuđio torbu s novcem, dokumentima i osobnim predmetima u vlasništvu korejske državljanke.
Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 48-godišnjakom koje se sumnjiči da su u protekla dva mjeseca, na području Gračaca, posjekli i otuđili stabla bukve i hrasta u vlasništvu šumarije vrijedna nekoliko desetaka tisuća kuna.
Protiv njih se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 59-godišnjaka te otuđio prijenosno računalo i alkoholno piće ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom
odvjetništvu.
Jučer, u Zaglavu na Dugom otoku, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.
Jučer, u Gajcu na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu grčkog državljanina te otuđio torbe s novcem i odjećom.

Jučer, u Ražancu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili torbu i dva novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0