Kotur: “Gradonačelnik skriva nedjela počinjena na Marjanu”

Predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur prozvao je Andru Krstulovića Oparu i gradske službenike za skrivanje informacija


Predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur prozvao je Andru Krstulovića Oparu i gradske službenike za skrivanje informacija. Sa stranice Grada je, kaže, izbrisan odgovor na njegovo vijećničko pitanje, a gradonačelnik odbija predati izvješće tvrtke Stenavert koja je je obavljala nadzor radova.


– Umjesto da gradonačelnik Andro Krstulović Opara objavi, kao što je obećao na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća, izvješće tvrtke Stenavert, koja je obavljala nadzor radova na sanaciji šume u Park-šumi Marjan, gradski su službenici, očito po nalogu gradonačelnika, izbrisali s web stranice Grada Splita odgovor na moje vijećničko pitanje o doznakama stabala tijekom sječe, koji je potpisao Damir Grubšić, ravnatelj Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan. Iz tog se odgovora vidi da je više od dvije trećine stabala, ukupno preko 26 tisuća, tijekom izvođenja radova na Marjanu posječeno nezakonito. Gradonačelniče, brisanjem odgovora na vijećničko pitanje s web stranice Grada Splita, ne možete prikriti tragove nedjela koja je vaša ekipa počinila na Marjanu! Ne samo masakr šume, već i nelegalnu sječu! Je li izvođenje nezakonitih radova u Park-šumi Marjan plaćeno iz gradskog proračuna, i na osnovu kojih dokumenta – doznaka i popratnica!? – pita Kotur u svom priopćenju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime