“Koncesionar na Bačvicama ima rok od 30 dana da se uskladi sa Zakonom, u protivnom slijedi oduzimanje koncesije”

"Zapisnik je u izradi i bit će dostavljen koncesionaru, koji je i usmenim putem upozoren na nedostatke tijekom nadzora" - kazao nam je Čogelja

Početkom tjedna popularni kafić Žbirac na Bačvicama ostao je bez tri reda stolova. Radi se o početku usklađivanja koncesionara s onim što propisuje Županija.


Splićani se pitaju što će biti s jednim od najomiljenijih ugostiteljskih objekata u njihovom gradu.

Koncesionar tvrtke “Bačvice plaža”, Nikša Ivanović, smatra da su on i njegov objekt kolateralne žrtve zbog utvrđivanja pomorskog dobra između koncesionara i Županije.

Za komentar stanja na ovoj plaži upitali smo privremenog pročelnika Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije, Stipu Čogelju.

– Županija je napravila nadzor. Zapisnik je u izradi i bit će dostavljen koncesionaru, koji je i usmenim putem upozoren na nedostatke tijekom nadzora. Nakon što dobije zapisnik ima 30 dana da se uskladi – kaže nam Čogelja.

Kaže da je vidljivo da se počelo s usklađivanjem.– Ako sve bude u redu, nastavit će se koristiti koncesija, a ako ne, ide se u postupak daljnjeg nadzora i oduzimanje koncesije, kao i kod ostalih slučajeva.

Upravo ovih dana, kroz buduće dvije sjednice Županijske skupštine, na red dolaze oduzimanja koncesija onima koji se nisu uskladili sukladno zakonu – zaključuje Čogelja.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime