Komunalci žele upoznati splitskog Pink Panthera: “Nećemo više brisati grafite, ako nisu uvredljivi”

Splitski grafiter oduševio je sve porukama na zidu u Vukovarskoj ulici

Rat između splitskog Pink Panthera i splitskih gradskih komunalaca na zidu kod opustošenog parkinga u Vukovarskoj traje već danima.


Poruke splitskog Pink Panthera osvojile su sugrađane, a ujedno je i natjerao komunalce na ažurnost. Upravo njihovu ažurnost je komentirao posljednjom porukom “Da je bar sve ovako brzo”.

Sve akcije jednih i drugih detaljno je pratio Megatroll Split na Facebooku.

Grad Split: Dat ćemo zid za grafite

U Banovini su odlučili malo prikočiti. Savjetnik gradonačelnika za komunalu Ivica Grubišić Gire uputio je poziv Pink Pantheru da im se javi. I ne samo to, grafite ubuduće ne misle više brisati ako nisu uvredljivi ili pozivaju na nasilje. Može se čak kritizirati i vlast, piše Index.

– Voljeli bi upoznati Pink Panthera, spremni smo dati i jedan zid za pisanje grafita. Nećemo ih više brisati ako ne budu uvredljivi i ako ne pozivaju na nasilje po bilo kojoj osnovi – kazao je za Index savjetnik za komunalu splitskog gradonačelnika.


Na parkingu u Vukovarskoj Ivica Todorić i njegov partner Siniša Škaro zamislili su trgovački centar. S pripremnim radovima započelo se za vrijeme bivšeg gradonačelnika Ive Baldasara, no u međuvremenu su i jedan i drugi investitor došli u sukob sa zakonom, a projekt je definitivno stao kada je Škaro otišao na odsluženje zatvorske kazne.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0