Komižanin koji je blokirao Modru špilju i prijetio da će je zapaliti, pušten bez ikakve prijave

Blokadu je organizirao kako bi privolio direktoricu Nautičkog centra na razgovor.

Toni Jončić, Komižanin koji je jučer ujutro blokirao ulazak u Modru špilju na Biševu,te prijetio da će je zapaliti, uspio je u svom naumu. Blokadu je organizirao kako bi privolio direktoricu Nautičkog centra na razgovor. Brigita Fiamengo sutra će se sastati s Tonijem i suprugom Zdenkom kako bi raspravili optužbu za malverzacije s kartama, javlja Index hr.


-Ni mi ne znamo kako su karte dva puta tučene. 99 posto sam uvjerena da je to nekakva namještaljka. Dvije kontrolorke u inspekciju je upravo vozio on na gumenjaku i nije nam jasno zašto su turiste pustili u špilju ako karte nisu bile u redu. Ne želim da nam zbog toga oduzimaju prioritetne karte. Uvjerena sam da je karte netko podvalio-, kazala je Zdenka Jončić.

“Pustili su ga jer nije ništa napravio”

Otkrila je kako je njezin suprug jučer priveden u policijsku postaju u Visu. Dva puta je dao iskaz, iskaz je dala i direktorica Nautičkog centra, a i ona sama. Nakon svega, Jončić je pušten bez ikakve prijave.

– Pustili su ga jer nije ništa napravio. Brodice nisu bile blokirane u špilji, već ih je Toni pustio-, kazala je Zdenka Jončić za Index hr.

Brigita Fiamengo požalila se, pak, da su zbog Jončićeve intervencije imali veliku štetu jer su mnogi turisti odustali od posjete špilji.

Policija je inače pozvana nakon dojave da je Jončić zapalio da će zapaliti špilju, no supruga Zdenka tvrdi da to nije istina.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0