KOLINDA PORUČILA IZ SPLITA “Hrvatsku trobojnicu koja se vijori na našem Marjanu nitko nikada maknuti neće”

Kolinda se svojim biračima obratila danas iz Splita


Aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović u okviru svoje predizborne kampanje, danas je stigla i u Split.


Nakon što je simbolično položila cvijeće i zapalila svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu, prošetala se i preko Rive gdje se podružila s građanima. Potom je uslijedio njen preizborni skup.

– Iznimna mi je čast biti s vama, hvala svima što ste došli – pozdravila je sve prisutne.

– Idemo dalje, idemo zajedno, idemo okupljeni za našu Hrvatsku ovdje iz Splita – kazala je na samom početku te se osvrnula na buru.

– Vaša bura nije ništa blaža nego što je ona naša na Kvarneru, malo nas je propuhalo ali ono što mi je bilo posebno drago vidjeti je ona hrvatska trobojnica koja se vijori na našem Marjanu i koju nitko nikada maknuti neće.

– Ja ne dijelim birače na moje i tuđe, vi ste svi moji, Hrvatska je za sve, nema birača jednog ili drugog kandidata, nema birača ljevice, desnice, konzervativnih ili liberalnih. Kada je Hrvatska u pitanju, svi se moramo okupiti i ujediniti i raditi zajedno i ja sam bila i ostat ću predsjednica svih državljana Hrvatske ma gdje živjeli.

– Sretna sam jer smo danas okupljeni ovdje iz svih krajeva juga Hrvatske, Bosne i Hrvatske. Okupljamo Hrvatsku u zajedništvu jer je volimo i želimo živjeti ovdje i želimo da naša djeca i naši unuci žive ovdje i želimo da ključna poruka bude: ‘Okupimo se, budimo zajedno’, ne dopustimo da nas dijele jer kada smo zajedno onda pobjeđujemo – poručila je Kolinda.

– Okupimo se kao što smo se okupili kada je bilo najteže, 90′ i 91′, okupimo se oko hrvatskih vrijednosti, za domoljube, za jaku i bolju Hrvatsku, za obitelj. I danas na ovaj blagdan Svete obitelji želim svima što više djece, sreće i blagostanja i da ostanu živjeti na ovoj prekrasnoj zemlji. Budimo tu jedni za druge – kazala je.

– Meni fotelja na Pantovčaku ništa ne znali, ja mogu raditi iz bilo kojeg dijela Hrvatske. Bit ću sa svakim u hrvatskoj kome je potrebno pružiti ruku i pomoći.

Ovo su izbori naroda, nisu ovo izbori Kolinde i Milanovića i zato dragi Dalmatinci, dragi Hrvati želim da 5. siječnja bude dan još jedne nove Hrvatske pobjede – kazala je i izazvala ovacije i usklike: “Pobjeda, pobjeda”.

Naglasila je biračima da na listiću zaokruže listu broj 2, a ne broj 1 kako je jutros greškom kazala.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime