Kerumov završni skup ispred Koteksa: “Ja nisam vršio presing, nagovarao i ucjenjivao da bi dobio podršku”

Gradonačelnički kandidat HGS- a Željko Kerum u petak navečer je u Splitu na trgu ispred prodajnog centra Koteks održao završni predizborni skup i pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore i biraju boljega, te istaknuo da će bolji pobijediti.


U izjavi novinarima ocijenio je da je kampanju dobro odradio, da je bio fer i korektan.

– Ja sada u ovoj situaciji imam tri, četiri tisuće glasova više. Smatram da ću tu prednost sačuvati, da će mi građani u nedjelju dati podršku i povjerenje, a ja ih neću razočarati jer ću sva obećanja ispuniti – istaknuo je Kerum.

Još je rekao da svoj završni skup nije mogao večeras održati na Rivi jer ga je ranije zauzela konkurencija, no da je večernjim skupom otkrio da ima lijepo mjesto u gradu gdje se može napravit dobar štimung i predstava.

– Dragi prijatelji, sugrađani, u svakoj situaciji treba izvuć nešto dobro. Mi smo pokušali napravit kampanju na Rivi, uzeli su je drugi koji i nemaju pjevača, a ovdje smo otkrili novu poziciju. Mi stvaramo! Pozicija je dobra, dobre stvari će se ovdje događat. Nismo mi stari lavovi, mi smo puni snage. Hvala Zlatku, Matku, Kokoškovu i ekipi šta se ne boje da će im ekipa koja oće na silu pobijedit da in neće dat pivat. Ne želim se s ikim svađat, išli smo u smjeru ljudskosti i zato hvala ekipi koja je radila sa mnom kampanju. Zajedno ćemo pobijediti. Hoćemo li rotor, Vukovarsku… Za nas nema prepreka. Nećemo pitat Zagreb oćemo li riješiti Karepovac, mi ćemo sami. Ni pitat Zagreb za sve, mi imamo srce, dušu i dišpet – rekao je Kerum.


– Ovo sliči na amfiteatar. Tu bi se čak mogla napraviti fontana i zelenilo. Lijep je ambijent, dobri pjevači. Dosta je došlo ljudi i drago mi je što je ovako – kazao je Kerum.

Na završnom predizbornom skupu nastupili su Matko Jelavić, Zlatko Pejaković, te članovi Opernog ansambla HNK Split.Kerum je svojim biračima na kraju poručio da u nedjelju iziđu na birališta i izaberu onoga za kojeg misle da je bolji te da će bolji pobijediti.

– Neka izađu u nedjelju, neka izaberu onoga za kojega misle da je bolji. Vršiti presing i pritisak, nagovarati nekoga ili čak ucjenjivati, da netko mora dati podršku ja tako nisam radio, moja konkurencija je. Sve je na savjesti građana, oni u nedjelju biraju radnika ili neradnika, praksu ili teoriju, prihod ili rashod, čovika iz naroda ili čovika iz Zagreba. I to građani znaju – poručio je Kerum.

Za splitskog gradonačelnika u drugom krugu borit će se Željko Kerum (HGS, PG – NG), koji je u prvom krugu osvojio 30,40 posto posto i HDZ-ov kandidat Andro Krstulović Opara, koji dobio 26,10 posto glasova birača.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0