Kerumov nećak osuđen je na godinu dana zatvora jer je uhvaćen s 15 kilograma marihuane u svom Audiju.

Danas u 11:45 sati održana je rasprava na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, na kojoj je 28-godišnji Josip Kerum osuđen na godinu dana zatvora.

Kako je Indexu potvrđeno sa zagrebačkog suda, Josipu je kaznu od godinu dana zatvora odredila sutkinja Zlatica Prišlin. Kao olakotna okolnost uzeto je njegovo priznanje krivnje, a kao otegotna okolnost količina droge koja mu je oduzeta.

Odležao tri mjeseca

Josip Kerum dosad je odležao tri mjeseca u pritvoru, a to vrijeme bit će mu uračunato u kaznu, rekli su na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu.

Zbog više od 15 kilograma marihuane nađene u prtljažniku njegova Audija, Josip Kerum završio je u istražnom zatvoru. Prema policijskim podacima Kerum je uhićen u ponedjeljak, 10. travnja, u popodnevnim satima, zbog sumnje da u Audiju A6 splitskih registracija prevozi drogu. Pretragom je u automobilu pronađeno 15 paketa marihuane, ukupne težine 15.828 grama, kažu u policiji i dodaju da je “kriminalističkim istraživanjem utvrđeno” kako je Kerum drogu nabavljao na veliko i preprodavao je drugim preprodavačima.

Istražni zatvor Kerumu je odredio sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda kako na slobodi ne bi ponovio nedjelo.Vozio auto registriran na suca

Audi A6 3.0 TDI Quattro S-line, u kojem je uhićen Josip Kerum, registriran je na poznatog splitskog suca koji je u svojoj bogatoj karijeri bio i zamjenik predsjednika Županijskog suda i predsjednik sudskog odjela USKOK-a.

Više pročitajte OVDJE.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0