Na Facebook stranici ‘Dnevna doza splitskog nereda’, potaknuti komentarima i izjavama Željka Keruma, naveli su kako laže čim zine, a prozvali su i gradonačelnika Splita Andru Krstulovića Oparu

– Prva laž Željka Keruma je da je restoran zatvorio zbog pritiska udruga i politike. Svake godine ga zatvara zimi, ove godine to radi nešto ranije radi pandemije.
Druga laž Željka Keruma je da se sad nećemo imati gdje popišati. Na Benama postoji javni WC koji je kao što vidite i sada otvoren.
Treća laž Željka Keruma je da sad neće biti prometa jer upravo sad je tamo pet vozila bez važeće vinjete, a razlog tome je iznajmljivanje na crno bespravnih teniskih i nogometnog terena za koje je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture poništilo podkoncesiju.

Kao što vidite Kerum laže čim zine, kao što je lagao da neće dignuti ruku za kredit i rebalans pa je u maniri dresiranog kućnog ljubimca na poziv iz Zagreba digao šapu.
Ovim putem pozivamo pročelnika Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Stipu Čogelju da raskine koncesiju, poruši sve bespravno napravljeno nakon 1968. godine i da koncesiju Gradu Splitu koji onda kafić može dati u podkoncesiju onome tko da najbolju ponudu.

Andro Krstulović Opara jesi li ti gradonačelnik ili maskota za protokol? Uvedi red i zaustavi promet makar zaštitare morao postaviti – napisali su.


Moja reakcija na članak je...
Vau
12
Haha
20
Hagić
1
Hmmm
6
Plač
2
Grrr
4
Molim?
4

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime